Information om returpant

Hvis I har et forbrug af drikkevarer, vil I formodentlig stå med noget tom emballage som fylder. Som kunde hos SodavandsKompagniet, afhjælper vi jer selvfølgelig med den udfordring. Oftes skal kasser med glasflasker retur til os, hvorimod dåser, plastikflasker og nogle få glasflasker afleveres til Dansk Retursystem. Vi har lavet en oversigt over de forskellige emballagetyper som I kan støde ind i, herunder

Vi tilbyder følgende

På nedenstående oversigt kan I se hvilke flasker / kasser vi tager med retur. Flasker og kasser som skal retur til bryggeriet tager vi med og vi udbetaler panten direkte til jer. Hvis I forbruger dåser og/eller plastikflasker så skal I tilmeldes Dansk Retursystem. Det er simpelt og nemt og vi hjælper jer gerne med tilmeldingen. Normalt kommer Dansk Retursystem og afhenter den tomme emballage, men vi tilbyder at agere lager, således at vi tager sækkene med retur ved levering og så afhenter Dansk Retursystem hos os. Dansk Retursystem afregner stadig direkte til jer.SØBOGAARD

Både flasker og kasser tager vi retur ved levering. Kasserne må kun indeholde Søbogaard flasker og panten udbetaler vi til jer.

DÅSER MED PANTMÆRKE

Alle dåser skal som udgangspunkt returneres til Dansk Retursystem, som så afregner direkte til jer. De kan også returneres i de fleste butikker.

FREM SODAVAND

Både flasker og kasser tager vi retur ved levering. Kasserne må kun indeholde de små 25 cl. glasflasker og panten udbetaler vi til jer.

PLASTFLASKER

Alle plastflasker(B-pant og C-pant) skal som udgangspunkt returneres til Dansk Retursystem, som så afregner direkte til jer. De kan også returneres i de fleste butikker. * Fra 2020 overgår de til flasker med pantmærke.

GLASFLASKER I RØDE KASSER

Produkter fra Coca-Cola, Kurvand, Schweppes, Sprite og Fanta skal i røde sodavandskasser. Tages retur ved levering og vi udbetaler panten til jer.

GLASFLASKER I GULE KASSER

Produkter fra Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline og 7-UP skal i de gule sodavandskasser. Tages retur ved levering og vi udbetaler panten til jer.

RAMLØSE GLASFLASKER

Både flasker og kasser tager vi retur ved levering. Kasserne må kun indeholde de små 33 cl. glasflasker og panten udbetaler vi til jer.

ØLFLASKER I KASSER

Tuborg, Carlsberg, Maribo, Thy produkter i kasser, tager vi retur ved levering. Panten udbetaler vi til jer.

FLASKER MED PANTMÆRKE

Gælder glasflasker som har pantmærke. Specialøl, cider, italiensk sodavand. Skal returneres til Dansk Retursystem som også udbetaler panten direkte til jer.

SAN PELLEGRINO GLASFLASKER

Glasflasker af mærket San Pellegrino og Aqcua Panna, indsamlet i hele kasser. Panten udbetaler vi til jer.

Tilmelding til Dansk Retursystem

I skal tilmeldes Dansk Retursystem, som indsamler dåser, plastikflasker og glasflasker med pantmærke. Dansk Retursystem leverer sække, strips og stregkoder, så I kan begynde at indsamle jeres dåser / flasker i sækkene. Dansk Retursystem er gratis at benytte sig af, da producenten/importøren betaler for det. Det eneste det kræver er at I tilmelder jer og betaler for de sække I benytter jer af.
I kan læse mere og tilmelde jer her

Dåse sodavand leveres til virksomheder
Billig kildevand leveres i København

KONTOR

Sodavands Kompagniet ApS
Kringlevej 36
4040 Jyllinge
Tlf: 30 70 90 37
anders@sodavandskompagniet.dk
CVR-Nr: 39437163

LAGER

Sodavands Kompagniet
Park Alle 352A
2605 Brøndby
Tlf: 30 70 90 37

FØLG OSVi leverer til disse byer:

Albertslund
Allerød
Amager
Bagsværd
Ballerup
Birkerød
Brøndby Strand
Brønshøj
Centrum
Charlottenlund
Dragør
Farum
Frederiksberg
Frederiksberg C
Gentofte
Glostrup
Greve
Hedehusene
Hellerup
Herlev
Hillerød
Holte
Hvidovre
Hørsholm
Ishøj
Karlslunde
Kastrup
Klampenborg
Kokkedal
København K
København N
København NV
København S
København SV
København V
København Ø
Lyngby
Lynge
Måløv
Nivå
Nærum
Roskile
Rungsted
Rungsted Kyst
Rødovre
Skovlunde
Smørum
Solrød Strand
Stenløse
Søborg
Tingbjerg
Tårbæk
Taarnby
Taastrup
Valby
Vallensbæk
Vallensbæk Strand
Vangede
Vanløse
Vedbæk
Veksø
Vesterbro
Virum
Værløse
Ørestaden