Drikkevarer med logo - Vand og energidrik med logo

Drikkevarer med eget logo / design

Udover levering af "almindelige" drikkevarer, tilbyder vi også drikkevarer med jeres eget logo / design. Vi har i lang tid lavet vand med logo, også i små mængder. Dette gør vi stadig og siden vi startede med logovand, er der kommet nye muligheder til. Nye flasker, nye etiketter, nye låg og nye produktionsmuligheder.
Produktionen foregår sammen med Vand Kompagniet.

Markedsfør jer på drikkevarer med logo

Vi hjælper jer gerne med råd og vejledning, således at I kan bruge drikkevarer som en del af jeres branding. Vi har efterhånden lavet en del forskellige drikkevarer med logo, som bliver brugt til messer, møder, kurser og meget andet, endda bryllupper. Har I brug for hjælp og inspiration til grafiske muligheder, så har vi en grafiker tilknyttet.
Fang os på tlf: 30 70 90 37

Vand med logo

Logovand tilbydes pt med 5 forskellige flasker og med forskellige typer af etiketter. Antallet varierer pr. flaske, men minimumsordren er 280 stk. og produktionstiden er fra 2 hverdage og op til 6 uger, afhængig af pris og antal. Mulighederne er mange, blandt andet farvet låg, cover-etiket (dækker hele flasken), brus og citrus samt kartonvand med logo.

Læs mere om vand med logo på VandKompagniet´s hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Vand med logo / eget design

Energidrik med logo

Med energidrik kan I skabe et budskab fyldt med energi. Energidrik med logo kan bruges internt til medarbejdere, kurser m.m. eller også bruges som en del af jeres branding til messer, kundebesøg m.m. Energidrik kommer i en 0,25 l. aluminiumsdåse og smager som andre kendte mærker og fåes med og uden sukker. Mindsteordren er 288 stk. og leveringstiden er 4-6 uger.

Priseksempel - 1080 energidrik, 4-6 ugers produktionstid - 7,85 pr. stk. ex. pant og levering
8478,80 ex. pant og levering
275,00 kr. i levering og 864,- kr. i pant samt 55,- kr. for palle.
9617,00 kr. totalt ex. moms.

Læs mere om energidrik med logo på VandKompagniet's hjemmeside (åbner i nyt vindue).

Energidrik med logo
Dåse sodavand leveres til virksomheder
Billig kildevand leveres i København