Vi sælger og tilbyder levering billige drikkevarer

Levering af drikkevarer til firmaer

Drikkevarer er en fast del af mange menneskers hverdag. Det gælder også hos virksomheder, kontorer, restauranter, foreninger, institution m.m. Det er udbredt på mange arbejdspladser at arbejdsgiveren tilbyder drikkevarer til deres medarbejdere samt til møder. De typiske drikkevarer er sodavand, juice, øl, kildevand og saft m.m.
Vi tilbyder levering af drikkevarer til jeres kontor og medarbejdere, på en måde som gør det så nemt og enkelt for jer som muligt. Vi tilbyder dag-til-dag levering, primært i Storkøbenhavn.

Drikkevarer leveres til virksomheder


Mere end 300 forskellige drikkevarer


Fri levering ved køb af 10 kasser / kolli


Sodavand, øl, kildevand, juice, saft, vin, spiritus m.m.


Levering, også selvom der er trapper


10 års erfaring med levering af drikkevarer


faste chauffører ved levering af sodavand og drikkevarer køb 10 øl- eller sodavandskasser og få gratis levering dag-til-dag levering af drikkevarer vi går på trapper med sodavand, øl og kildevand bestil sodavand, øl og kildevand online tomme øl- og sodavandskasser tages retur

Leverandør drikkevarer til virksomheder

Sodavands Kompagniet er en uafhængig leverandør af drikkevarer til erhverv, som tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer, i forskellige kategorier. Hos os er drikkevarer = sodavand fra førende producenter som Coca-Cola, Schweppes, Unibrew(Faxe Kondi og Pepsi Max) samt Frem sodavand. Øl fra Tuborg, Carlsberg, Maribo, Thisted, Skovlyst, Jacobsen og en del udenlandske øl. Sunde alternativer fra Søbogaard, Vitamin Well, kildevand fra Aqua D'or, Denice, Kildevæld og ikke mindst et stort udvalg af danskvand, fra Carlsberg, Ramløse, Egekilde og Aqua D'or.

Et stort udvalg af drikkevarer suppleret med hurtig levering samt en høj grad af service sikre jer en leverandør med fokus på jer og jeres behov.

Ring til os på tlf. 30 70 90 37, for en snak om dit behov

drikkevarer leveres på trapper til erhverv