Vil I være ny kunde hos SodavandsKompagniet?

Overvejer I at blive ny erhvervskunde?

Har I problemer med jeres nuværende leverandør, måske gider I ikke at hente drikkevarer selv eller måske har I ikke haft behov for drikkevarer før nu. Uanset hvad, så kan vi med høj sandsynlig hjælpe jer med jeres behov. Vi har siden 2008 leveret mange forskellige drikkevarer til mange forskellige kunder, og vi synes vi har prøvet og hørt lidt af hvert. Vi er vant til at omstille os fra kunde til kunde, således at I som kunde får jeres behov opfyldt. Samtidig sker det med respekt for jeres omgivelser, uanset om vi leverer til et lager eller kontor.

Vi er en totalleverandør af sodavand, øl og vand, og hos os finder I et bredt udvalg af drikkevarer fra mange forskellige producenter. Vi vægter service højt og mange kunder har handlet hos os i mange år.

Fordele ved at være kunde hos os:

  • Vi sætter kasserne på plads
    Vores egne biler og chauffører kommer med jeres bestilling af øl og vand, de kører kasserne ind og sætter dem på plads. Er der trapper klarer vi også det. Evt. tomme flasker/pant tages selvfølgelig med retur og modregnes på fakturaen.

  • Køb alle jeres drikkevarer fra en samlet leverandør
    Vi er uafhængig af de store bryggerier og tilbyder derfor et bredt sortiment fra mange bryggerier og importører af sodavand, øl og vand. Har I specielle ønsker, undersøger vi gerne om vi kan tage produkter hjem til jer.

  • Service i højsæde
    Hos os kan I forvente en høj grad af service. Vi sætter en ære i at gøre det så nemt for jer som muligt, vi prøver at være proaktive hvis vi oplever et muligt problem, vi vejleder gerne om jeres behov og chaufføren kender jeres rutine og ønsker.

Udfyld kontaktformular

Navn


Firmanavn


Telefonnummer


E-mail adresse


Postnummer


Besked

* Ved udfyldning og afsendelse gives samtykke til at SodavandsKompagniet må indhente oplysninger om jeres virksomhed og kontakte jer på telefon eller mail.
I kan også ringe til os på:

Tlf: 3070 9037