Information om returnering af tomme flasker og dåser

Information om returpant

Hvis I har et forbrug af drikkevarer, vil I formodentlig stå med noget tom emballage som fylder. Som kunde hos SodavandsKompagniet, afhjælper vi jer selvfølgelig med den udfordring. Oftes skal kasser med glasflasker retur til os, hvorimod dåser, plastikflasker og nogle få glasflasker afleveres til Dansk Retursystem. Vi har lavet en oversigt over de forskellige emballagetyper som I kan støde ind i, herunder

Vi tilbyder følgende

På nedenstående oversigt kan I se hvilke flasker / kasser vi tager med retur. Flasker og kasser som skal retur til bryggeriet tager vi med og vi udbetaler panten direkte til jer. Hvis I forbruger dåser og/eller plastikflasker så skal I tilmeldes Dansk Retursystem. Det er simpelt og nemt og vi hjælper jer gerne med tilmeldingen. Normalt kommer Dansk Retursystem og afhenter den tomme emballage, men vi tilbyder at agere lager, således at vi tager sækkene med retur ved levering og så afhenter Dansk Retursystem hos os. Dansk Retursystem afregner stadig direkte til jer.SØBOGAARD

Både flasker og kasser tager vi retur ved levering. Kasserne må kun indeholde Søbogaard flasker og panten udbetaler vi til jer.

DÅSER MED PANTMÆRKE

Alle dåser skal som udgangspunkt returneres til Dansk Retursystem, som så afregner direkte til jer. De kan også returneres i de fleste butikker.

FREM SODAVAND

Både flasker og kasser tager vi retur ved levering. Kasserne må kun indeholde de små 25 cl. glasflasker og panten udbetaler vi til jer.

PLASTFLASKER

Alle plastflasker(B-pant og C-pant) skal som udgangspunkt returneres til Dansk Retursystem, som så afregner direkte til jer. De kan også returneres i de fleste butikker. * Fra 2020 overgår de til flasker med pantmærke.

GLASFLASKER I RØDE KASSER

Produkter fra Coca-Cola, Kurvand, Schweppes, Sprite og Fanta skal i røde sodavandskasser. Tages retur ved levering og vi udbetaler panten til jer.

GLASFLASKER I GULE KASSER

Produkter fra Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline og 7-UP skal i de gule sodavandskasser. Tages retur ved levering og vi udbetaler panten til jer.

RAMLØSE GLASFLASKER

Både flasker og kasser tager vi retur ved levering. Kasserne må kun indeholde de små 33 cl. glasflasker og panten udbetaler vi til jer.

ØLFLASKER I KASSER

Tuborg, Carlsberg, Maribo, Thy produkter i kasser, tager vi retur ved levering. Panten udbetaler vi til jer.

FLASKER MED PANTMÆRKE

Gælder glasflasker som har pantmærke. Specialøl, cider, italiensk sodavand. Skal returneres til Dansk Retursystem som også udbetaler panten direkte til jer.

SAN PELLEGRINO GLASFLASKER

Glasflasker af mærket San Pellegrino og Aqcua Panna, indsamlet i hele kasser. Panten udbetaler vi til jer.

Tilmelding til Dansk Retursystem

I skal tilmeldes Dansk Retursystem, som indsamler dåser, plastikflasker og glasflasker med pantmærke. Dansk Retursystem leverer sække, strips og stregkoder, så I kan begynde at indsamle jeres dåser / flasker i sækkene. Dansk Retursystem er gratis at benytte sig af, da producenten/importøren betaler for det. Det eneste det kræver er at I tilmelder jer og betaler for de sække I benytter jer af.
I kan læse mere og tilmelde jer her