Kulsyre / CO2 flasker til koldtvandsanlæg og fadølsanlæg

Kulsyre til koldtvands- og fadølsanlæg

CO2, eller i daglig tale kulsyre, bruges til fadølsanlæg og koldtvands-/danskvandsanlæg. Ved brug til jeres danskvandsanlæg er det kulsyren der gør jeres postevand til danskvand. Vores kulsyreflasker indeholder 4 kg eller 6 kg. Levering er gratis i Storkøbenhavn ved køb af 2 flasker eller mere. Ved køb pålægges 800,- kr. i pant pr. flaske + moms. Flaskerne kan selvfølgelig leveres tilbage, hvorefter panten vil blive tilbageført.

Ønsker I selv at afhente kan det også lade sig gøre. Adressen på vores lager finder I her: KONTAKT eller i bunden af denne side.

Kulsyre 4 kg og 6 kg flasker
Kulsyre til koldtvandsanlæg
Kulsyre til fadølsanlæg
Mængderabat ved køb af 5 kulsyre flasker
Vi bytter selvfølgelig tomme til fyldte kulsyreflasker
Totalleverandør af drikkevarer

Mængderabat ved køb af mere end 5 flasker kulsyre

Har I et stort forbrug af kulsyre, tilbyder vi mængderabat ved køb af mere end 5 flasker af gangen. Uanset om du driver en restaurant, cafe, laver events eller lejer fadølsanlæg ud, kan I gøre brug af vores mængderabat. Levering af kulsyre er gratis i Storkøbenhavn ved køb af 2 flasker kulsyre eller derover. Kontakt os for levering uden for Storkøbenhavn.

Priser ved: 6 kg 4 kg
1-5 stk 400,- kr. 320,- kr.
6-11 stk 264,- kr. 244,- kr.
12-32 stk 212,- kr. 212,- kr.

Trykregulator så kulsyreflaskerne passer til jeres anlæg

Hvis I ikke har en trykregulator som vist på billedet til højre, passer vores kulsyreflasker ikke på jeres anlæg. En trykregulator kan dog købes igennem os til 760,- kr. og kan leveres sammen med kulsyre flaskerne. Vi garanterer at det passer sammen.
Har I brug for en trykregulator så kontakt os på mail eller tlf: 30 70 90 37.

trykregulator som spændes på kulsyreflasken