Køb Sodavand Online - Stort udvalg af sodavand

Køb Sodavand til jeres virksomhed

Vi hos Sodavands Kompagniet tilbyder jeres virksomheder, forening, institution m.m. en nem måde at købe sodavand på. Køb de sodavand I ønsker og vi leverer dagen efter. Vores sortiment af sodavand er stort og bredt og tæller mere end blot sodavand. Udover alle de kendte sodavand, som Coca-Cola, Faxe, Pepsi osv. har vi også sodavand og kildevand fra Pellegrino, de klassiske røde og grønne Frem sodavand og en masse andre produkter, som du kan se i vores SHOP.

Vi hos Sodavands Kompagniet vægter service meget højt. Derfor kan I forvente en personlig og høj grad af service ved køb af sodavand hos os. Når I køber jeres sodavand hos os, vil det blive leveret af vores egne chauffører, som kender jer og jeres behov.

Køb sodavand og vi leverer dagen efter

Sodavands Kompagniet er en moderne virksomhed, hvor man udover køb af sodavand også har mange andre drikkevarer. Groft sagt en samlet leverandør af sodavand og drikkevarer. Vi er i bund og grund en handelsvirksomhed som handler og leverer sodavand. Men vi beskriver os ofte som en servicevirksomhed, som yder en service for vores kunder. Vi prøver at lette vores kunders håndtering af drikkevarer. Sodavands Kompagniet har eksisteret siden 2007, hvor vi første gang begyndte med salg og levering af sodavand og drikkevarer. Siden har vores forretning udviklet sig med flere produkter og forretningsområder.

Hvis I ønsker at læse mere om vores virksomhed, vores produkter og service, så kontakt os gerne på tlf. 30 70 90 37.

sodavand 0,25 l. glasflasker